Nyheter

1 juli 2018: Då är vi på plats i Almedalen

By juni 29, 2018 No Comments
Almedalen 2018

På lördag packar vi resväskorna med informationsmaterial och stirling-motorer inför Almedalsveckan på Gotland. Om du är på plats så är du varmt välkommen att hälsa på oss.

På Almedalsveckan på Gotland samlas en stor del av Sveriges beslutsfattare från företag och kommuner – och självklart vill vi vara på plats och visa upp den banbrytande stirling-teknologin från Inresol i Gävle – som producerar både el och värme genom förbränning av bioenergi.
– Vi kommer att stå i Pelletsförbundets monter då vi ser klara fördelar att samverka, både nu och på lång sikt. Just pellets är ett perfekt biobränsle för stirling-motorerna, även om de kan gå på allt möjligt, från gas, flis och till och med havre, säger Alexander Ahlin, vd för Strive Energy.
Monterplats och tider
Strive Energy är på plats i monter 213 från söndagen 1 juli fram till onsdagen 4 juli och kommer ha två representater på plats mellan kl. 9:00 – 15:00 söndag-tisdag och kl. 9:00 – 14:00 på onsdagen.
Almedals-teamet hoppas på bra väder och de bör ha fullt upp – med tanke på det enorma intresse som visats under 2018 kring stirling-teknologin.
Varmt välkommen!
Senaste nyheterna
augusti 27, 2018 in Nyheter

Ökat intresse från jord- och skogsbruk för stirling-teknologin

Stirling från Inresol Den omtalade stirling-teknologin från Inresol i Gävle kan göra lant- och skogsbruksägare självförsörjande på både el och värme genom förbränning av förnybar energi. När medvetandet kring teknologin successivt når ut i de svenska stugorna så har i synnerhet lant- och skogsbruksägare sett möjligheten att bli deras egna energiproducenter – även vintertid när sol är en bristvara i…
Read More
juni 29, 2018 in Nyheter

1 juli 2018: Då är vi på plats i Almedalen

Almedalen 2018 På lördag packar vi resväskorna med informationsmaterial och stirling-motorer inför Almedalsveckan på Gotland. Om du är på plats så är du varmt välkommen att hälsa på oss. På Almedalsveckan på Gotland samlas en stor del av Sveriges beslutsfattare från företag och kommuner – och självklart vill vi vara på plats och visa upp den banbrytande stirling-teknologin från Inresol i…
Read More
juni 21, 2018 in Nyheter

Prisvärda luft/vatten-paket med Polarheat

Nytt samarbete Strive Energy fortsätter att arbeta för att erbjuda energieffektiva lösningar till kunder och återförsäljare – och har nu blivit samarbetspartner med Polarheat. Polarheat, med bas i Göteborg, designar och utvecklar bland annat prisvärda luft/vatten-värmepumpar, ackumulatortankar och fläktkonvektorer. Och tack vare det nya samarbetet så kan även kunder i Stockholms-området få kvalitativa luft/vatten-värmepumpar till ett lågt pris. – Polarheats…
Read More

Leave a Reply