Nyheter

Prisvärda luft/vatten-paket med Polarheat

By juni 21, 2018 No Comments

polarheat-samarbete

Nytt samarbete

Strive Energy fortsätter att arbeta för att erbjuda energieffektiva lösningar till kunder och återförsäljare – och har nu blivit samarbetspartner med Polarheat.

Polarheat, med bas i Göteborg, designar och utvecklar bland annat prisvärda luft/vatten-värmepumpar, ackumulatortankar och fläktkonvektorer. Och tack vare det nya samarbetet så kan även kunder i Stockholms-området få kvalitativa luft/vatten-värmepumpar till ett lågt pris.

– Polarheats produkter håller en hög kvalité, och priset efter inköp och installation ligger ofta 20-30.000 kronor under de största varumärkena. Därför vill vi nu kunna erbjuda Polarheats olika värmesystem och paket till alla husägare i Stockholm, säger Alexander Ahlin, vd på Strive Energy.

Samarbetet ligger helt i linje hur Strive Energy arbetar strategiskt.

– Vi vill endast satsa på produkter som vi tror kan göra en ordentlig skillnad i övergången mot ett mer energieffektivt samhälle, säger Alexander Ahlin.

Produkterna kommer i första hand att utannonseras via en egen Blocket-butik, och successivt så kommer andra typer av kanaler för marknadsföring att sjösättas. Exempelvis Google Shopping och Prisjakt.

Vill du veta mer om produkterna och värmepaketen? Läs mer på polarheat.se

Leave a Reply