Solceller och solpaneler

Solceller till företag, kommun och BRF

Bli lite mer självförsörjande med solens hjälp. Vi erbjuder solceller, kompletta solcellspaket och solpaneler till företag, kommun eller bostadsrättsförening av hög kvalité till vettiga priser. Med förväntat höga elpriser så kan en investering nu betala av sig inom loppet av några år.

Solceller Företag
Kvalité som lönar sig

En smartare investering

För dig som har ett eget företag så vet du säkert hur höga elpriser slår mot företagets ekonomi. Med solceller på taket så blir ditt företag, kommun eller BRF lite mer självförsörjande – och efter några år når din investering lönsamhet.

Kontakta oss för skräddarsydd offert.

BayWa r.e. logo
Över 20 års erfarenhet

Från start till mål

Vi på Strive Energy hjälper er med projektplanering för ert solcellsprojekt. Vi är återförsäljare till BayWa r.e. och kan erbjuda hela deras sortiment av solcellslösningar. Vill du få en offert på vad solceller skulle kosta för ditt företag, kommun eller BRF?

Kontakta oss – vi hjälper dig!

 

Om BayWa r.e

Med över 20 år bakom sig i solcellsindustrin erbjuder BayWa r.e. ett stort antal solcellskomponenter från några av världens mest renommerade tillverkare, inklusive Novotegra och Creotecc.

Tack vare högsta kvalitet i produkt så vill vi på Strive Energy bli din värdeökande samarbetspartner när du väljer solcellssystem – oavsett om det handlar om privat eller kommersiell användning.

Med solceller från BayWa r.e. får företaget dessutom utomordentlig service och teknisk support.

Begär offert på solceller

 

Krav på leverantörer

Det lägsta kravet som BayWa r.e. ställer på deras leverantörer är att de följer företagets uppförandekod och ISO9001. Dessutom ser deras expertteam för upphandlingar till att alla våra leverantörer genomgår en omfattande analys innan ett samarbete startas.

 

Konkurrenskraftiga koncept och priser

Deras storskaliga inköpspolitik på solcellsmarknaden gör det möjligt för oss som är återförsäljare att erbjuda konkurrenskraftiga koncept och priser.

Via BayWa r.e. så får vi tillgång till några av världens ledande produkter från ex. Hyundai, JA Solar, LG Solar, BenQ, REC, Trina och SolarWorld, Astronergy och Solar Frontier.
inverterare från ABB, Fronius, Delta, Kostal, SMA, och SolarEdge.
Batterilösningar från Fronius, Kostal, SMA, SolarEdge och batterier från ett antal tillverkare, inklusive LG Chem, Sony, Hoppecke, Varta och Tesla.
Installationssystem från Novotegra och Creotecc, som är BayWa r.e.’s egna innovativa system, med lösningar för installation på så gott som alla typer av tak och i öppna områden.

Frågor? Kontakta oss!

 

ISO 9001-certifierade

BayWa r.e. lägger stor vikt vid kvalitetssäkring. De är ISO9001-certifierade, vilket innebär att alla deras procedurer beskrivs in i minsta detalj och har ackrediterats av tredje part.

Certifikatet innebär också att du som kund kan vara helt säker på att det vi levererar håller hög kvalitet.

BayWa r.e. vann bland annat utmärkelsen ”Best PV supplier” i Top PV supplier 2016 – och har flera gånger vunnit EuPD Research-priset. Ett erkännande för den höga servicenivå och kvalitetsstandard som de erbjuder.

 

Få offert: Solceller till företag